Ars Aequi wil juridische kennis beschikbaar maken voor een zo groot mogelijke doelgroep. Om juristen te informeren en ondersteunen in hun zoektocht naar bronnen delen we onze kennis via Ars Aequi Weblogs en de conventionele bronnen zoals Ars Aequi Maandblad en KwartaalSignaal. Op Ars Aequi Weblogs vind je een verzameling van juridische blogs. De uitgeverij Ars Aequi plaatst hier zelf columns, boekbesprekingen en het redactioneel zoals verschenen in Ars Aequi Maandblad. Daarnaast plaatsen verschillende juristen hier hun weblogberichten. Ook jíj kunt bloggen voor Ars Aequi. Ben je rechtenstudent of werkzaam in de juridische wetenschap of praktijk? Dan nodigen we je uit om te bloggen voor Ars Aequi, een uitgelezen manier om je te profileren in de juridische online gemeenschap!

De berichten op deze site staan niet onder redactie van Ars Aequi. Bekijk onze disclaimer.

Beheer een blog bij Ars Aequi Weblogs

Op Ars Aequi Weblogs kun je je eigen weblog beheren. Bloggen kan alleen, maar je kunt ook samen met andere personen een weblog bijhouden. Neem contact op met de weblogbeheerder via weblogs@arsaequi.nl en geef kort de strekking van je weblog aan. Geef ook een titel voor je weblog op en onder welke naam je wilt bloggen. Dan kan de weblogbeheerder een weblog voor je inrichten.

Gebruikers van deze site – bloggers – moeten zich houden aan onze gebruikersovereenkomst. Hierin staan onder andere eisen waaraan de content die geplaatst wordt op Ars Aequi Weblogs moet voldoen. Daarnaast moeten weblogberichten voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Er moet minimaal ééns in de 6 maanden een bericht geplaatst worden.
  • Geplaatste berichten moeten volledige weblogberichten zijn. Het bericht moet een begin, middenstuk en afsluiting bevatten. Berichten met bijvoorbeeld alleen een intro, samenvatting of een verwijzing voldoen hier niet aan.
  • Een blog mag geen verkapte advertentie zijn.

Als niet voldaan wordt aan een van deze voorwaarden behouden wij het recht de weblog inclusief berichten te verwijderen.

 

Ars Aequi maakt kennis, aangenaam!