Op Ars Aequi Weblogs vind je een verzameling van juridische blogs. De uitgeverij Ars Aequi blogt zelf, nodigt uit om te bloggen en plaatst boekbesprekingen en columns. Daarnaast worden er op Ars Aequi Signaleert interessante en/of actuele blogs van derden gesignaleerd. Maar ook jíj kunt bloggen voor Ars Aequi. Ben je rechtenstudent of werkzaam in de juridische wetenschap of praktijk? Dan nodigen we je uit om te bloggen voor Ars Aequi, een uitgelezen manier om je te profileren in de juridische online gemeenschap!

Op Ars Aequi Weblogs kun je je eigen weblog beheren. Bloggen kan alleen, maar je kunt ook samen met andere personen een weblog bijhouden. Neem contact op met de weblogbeheerder via weblogs@arsaequi.nl en geef kort de strekking van je weblog aan. Geef ook een titel voor je weblog op en onder welke naam je wilt bloggen. Dan kan de weblogbeheerder een weblog voor je inrichten.

De berichten op deze site staan niet onder redactie van Ars Aequi. Bekijk onze disclaimer.
Gebruikers van deze site – bloggers – moeten zich houden aan onze gebruikersovereenkomst.